Amelia I have your soul
Pranešimų skaičius : 325 Points : 377 Join date : 2009-08-08 Age : 28 Miestas : Wonderland. D:
| Subject: Marilyn. [sexy back, yeah] Fri 14 Aug - 15:47:01 | |
| Ahoyzikas x3 Tai vat, aš esu Jorė [pilnai tai būtų Jorūnė, bet whatever] ir gyvenu Vilniuje! Turiu dvi geriausias drauges, kurios vogia iš manęs pinigus DD: Yeah, poor me. Ir poto už juos perka rawr bilietus autobusui. Aj dar turiu geriausią sexy draugą. Heh, mėgstu kartais paskaityti ir pakurti eilėraščių, istorijų or something, nes t u r i u imagination, tokią šiek tiek pakrikusią, bet gerą. Žodžiu. Esu komunikabili ir mėgstu pasišaipyt iš kitų (omfg oO") aj dar mėgstu nieko neveikti, sėdėti prie pc, ieškoti gyvenimo prasmės, kalbėti su klonais about nothin', sėdėti forumuose, klausytis muzikos, žiūrėti Shane Dawson videos on youtube ir dar daug ką veikti. Man patinka knygos ir filmai su giliom prasmėm, o nepatinka perverted asmenys (nes jie visus rape'ina ir tai yra anti cool) Mėgstu saldainius ir šokoladą. Esu jautrus žmogus! (aj nors šiaip to nepasakytum ^^) Dar esu žinoma kaip Evannuška (EVANNA) iš monstersų rpg. Turbūt čia pirmas toks nerišlus nerišlus aprašymas, bet whatever. Dar nemėgstu vujaristų, nes jie ew *-* Tai tieeek. Jei ką klauskit, my dear friends. Jei netingėsiu atsakysiu. Sjom mejlje sexjokjea69, myljokjas ;** | |
|
Heinrich Whitey
Pranešimų skaičius : 119 Points : 126 Join date : 2009-08-13
| Subject: Re: Marilyn. [sexy back, yeah] Fri 14 Aug - 15:50:55 | |
| O tai tu tas maiklas džeksonas kur onėje su niku sexjookjea69 ieško jaunų berniukų? | |
|
Amelia I have your soul
Pranešimų skaičius : 325 Points : 377 Join date : 2009-08-08 Age : 28 Miestas : Wonderland. D:
| |
Heinrich Whitey
Pranešimų skaičius : 119 Points : 126 Join date : 2009-08-13
| |
Amelia I have your soul
| |